Jump to content

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Αρχικά  στον κ.Πέτρο Ζωγράφο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όχι μόνο επειδή κατάφερε να δημοσιεύσει μια νέα μέθοδο παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που μέχρι τώρα τόσα εργαστήρια δεν είχαν ανακαλύψει την λύση αλλά και για τον λόγο ότι ακόμα μάχεται με όλους τους κακοπροαίρετους που προσπαθούν να τον διαψεύσουν καθώς δεν έχουν την συσκευή ακόμα στα χέρια τους. 

Επιπλέον, διαβάζοντας τις προηγούμενες αναρτήσεις , αναρωτιέμαι κατά πόσον απαντάει απευθείας ο κ. Πέτρος ή κάποιος απο το Ζούγκλα.gr ?

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω, ανεξαρτήτως ποιος βρίσκεται πίσω απο τις απαντήσεις, σε ποίο στάδιο βρίσκεται η καταχώριση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας ?, διότι από τα προηγούμενα μηνύματα φαίνεται οτι η δημοσιοποίηση της στο κοινό κωλυσιεργεί στην Ελληνική γραφειοκρατία εδώ και 5 χρόνια περίπου ?

Επιπλέον μπορείτε να μου απαντήσετε παρακαλώ γιατί περιμένατε την οποιαδήποτε κυβέρνηση η υπουργό να έρθει να και να σας πλησιάσει έτσι ώστε να προχωρήσετε στην υλοποίηση του οράματος σας ?
Ρωτάω καθώς εαν κατοχυρώνατε μόνος σας την εφεύρεση που φτιάξατε  με δικού σας νομικούς συμβούλους εντός Ελλάδος  και εν συνεχεία στις υπόλοιπες χώρες, τότε δεν θα φοβόσασταν μην σας κλέψουν ή πουλήσουν την ιδέα σας διότι τα δικαιώματα σας θα ήταν κατοχυρωμένα νομικά ?

 

Ευχαριστώ πολύ 

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ κ. Apostolis Zois

 Σας ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και την πίστη σας στην καινοτομία μας.

Ακούστε προσεχτικά αυτά που θα πούμε. Η μεγάλη αυτή εφεύρεση του κυρίου Πέτρου Ζωγράφου η οποία έχει να κάνει με το υδρογόνο και την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος είναι ασύλληπτα δύσκολη υπόθεση που προυποθέτει εξειδικευμένες τεχνολογικές γνώσεις, και για την παραγωγή της χρειάζονται τεράστιες μηχανολογικές εγκαταστάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ώστε να έχει την δυνατότητα ένα εργοστάσιο να παράγει πολλά κομμάτια μηνιαίως, εάν αυτό δεν γίνει και η δυνατότητα παραγωγής από μια μικρή βιοτεχνία είναι λίγα κομμάτια, οι πρώτοι που θα τα αγοράσουν θα είναι οι Κινέζοι, και τα μεγάλα οργανωμένα εργοστάσια, και συμφέροντα. Εάν αυτό γίνει τότε θα έχουμε επιτελέσει το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί αυτό το όπλο που έχουμε στα χέρια μας θα το μετατρέψουν τα ίδια γνωστά κέντρα σε ένα ακόμα εργαλείο κατά των λαών όπως και το πετρέλαιο. Εάν τα πράγματα ήταν τόσο απλά όπως μερικοί θέλουν να τα παρουσιάζουν για δικούς τους λόγους, είναι δυστυχώς παραπλανημένοι. Πρέπει όμως να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας, ότι οι μεγάλες ανακαλύψεις και εφευρέσεις είναι απόκτημα κυρίως για το μέλλον και τις επόμενες γενιές, οπότε δεν πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η εκμετάλλευση μιας καινοτομίας πρωτίστως για προσωπική μας ωφέλεια. Γίνονται μεγάλες προσπάθειες από όλους μας, ώστε και η παρούσα γενιά να απολαύσει τα πλεονεκτήματα της καινοτομίας μας, μολονότι έχει αρκετή ευθύνη για το κατάντημα της πατρίδας μας. Και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν από λίγους μήνες στην ταλαιπωρημένη πατρίδα ουδείς Έλλην πολίτης μπορούσε να κάνει ανάληψη από τις τράπεζες μεγαλύτερη των 600 ευρώ.

Από την ερευνητική ομάδα ΠΖ

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτό το θέμα

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...