Jump to content

Εμπιστοσύνη στην Ελληνική Πολιτεία


Recommended Posts

Κύριε Πέτρο,  καταρχάς σας συγχαίρω για την ανακάλυψή σας. Είναι πιστεύω μια ανακάλυψη ιστορικής σημασίας που θα αναδιαμορφώσει τον σύγχρονο πολιτισμό και δεν δyστάζω να πω ότι  ισοδυναμεί με τις ανάλογες ιστορικές ανακάλυψεις που έφεραν επανάσταση στην ανθρωπότητα όπως είναι αυτή του ηλεκτρισμού , του τροχού, της φωτιάς.

Σας συγχαίρω επίσης διότι δεν αποσκοπείτε μόνο στο ατομικό σας όφελος αλλά βάζεται πάνω από εσάς το συμφέρον πρώτα των Ελλήνων και εν συνεχεία βέβαια και όλης της ανθρωπότητος.

Το ερώτημα που σας θέτω είναι : Μπορεί κάποιος σήμερα να εμπιστευτεί την ελληνική πολιτεία;

 

Τοποθετώ κάποιες σκέψεις μου.

Πέραν του ότι είμαστε υπερχρεωμένοι στους Διεθνείς Τοκογλύφους και άρα είμαστε υποχείριά τους , θα ήθελα να επισημάνω και το εξής σημαντικό , η Ελλάς μετά την εσχεμένη δολοφονία του Καποδίστρια και την έλευση του 16 χρονου βαβαρού Όθωνα έχει παραχωρήσει -παραδόσει την εξουσία της έκδοσης του νομίσματός της , στον αργυραμοιβό  Εβραιοάγγλο Rothschild ο οποίος λίγες δεκαετίες πριν άλωσε την εξουσία του νομίσματος από τους Αγγλους Βασιλείς και έγινε κύριος της αυτοκρατορίας ιδρύοντας την πρώτη κεντρική Τράπεζα ,την Τράπεζα της Αγγλίας. Εδώ στην χώρα μας ίδρυσε την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος η οποία λειτουργούσε ως κεντική δηλ εξέδιδε το νόμισμα της Ελλάδος,  μετεξέλιξη  της Εθνικής Τράπεζας είναι η σημερινή Τράπεζα της Ελλάδος. Ταυτόχρονα ίδρυσε τις μασωνικές στοές προκειμένου να στρατολογεί υπηκόους σε κάθε χώρα,  μιας και ο δικός του λαός  (ο εκ καταγωγής ) είναι πολύ μικρός, Την στρατολόγηση την συνεχίζει μέχρι και σήμερα. Οπότε όπως καταλαβαίνεις όσες φορές και να γίνονταν εκλογές , όσες φορές και να περάσαμε από βασιλείες Δημοκρατίες ή Δικτατορίες η πραγματική εξουσία δηλ. η Εξουσία του Νομίσματος δεν άλλαζε ούτε θα άλλαξει ποτέ χέρια , θα μένει  στον ιδιώτη ιδιοκτήτη της Τράπεζας της Ελλάδος Rothscihild. Αν ποτέ κάποιος αμφισβητούσε αυτήν την εξουσία στην Ελλάδα π.χ. όπως έγινε επι Μακρυγιάνη ή  στον εμφίλιο , αναλάμβανε πάντα δράση η Αγγλία.

Τώρα το επίκεντρο του κόσμου δεν είναι πια η Αυτοκρατορία της Αγγλίας αλλά η άλοτε αποικία της Αγγλίας , οι ΗΠΑ. Η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ η (FED) ανήκει  όπως είναι φυσικό επίσης στον Rothscild,  εκδίδει  το παγκόσμιο νόμισμα δηλ. το δολλάριο  και κατέχει και τον παγκόσμιο τιμοκατάλογο που δεν είναι άλλος από την  Γουολ Στριτ.

Τι χρειάζονταν ένας αυτοκράτορας για να κυβερνά, έκδοση νομίσματος και τιμοκατάλογο, τίποτε άλλο. Αυτό ισχύει και σήμερα και πάντα θα ισχύει.

Σήμερα το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα (το χρεωστικο) ανήκει σε αυτήν την Διεθνή Κλίκα και οι  κεντρικές τράπεζες όλων των κρατών ανήκουν σε αυτούς. Τα πάντα κοστολογούνται σε δολάρια (ο χρυσός , το πετρέλαιο, ο καφές , τα εθνικά νομίσματα, κτλ) τα οποία δολλάρια τα εκδίδει όποτε θέλει και όσο θέλει και τα δανείζει  εν συνεχεία στην αμερικανική κυβέρνηση και ακολούθως σε όλον τον κόσμο. Ταυτόχρονα ο πλανητάρχης Rothscild αυξομειώνει κατά το δοκούν τις τιμές στον παγκόσμιο τιμοκατάλογο (γουολ στριτ)

Είμαστε πλήρως ελεγχόμενο κράτος , δεν έχουμε κυριαρχία με την πραγματική έννοια του όρου.

Μπορεί άραγε κάποιος να εμπιστευτεί την ελληνική πολιτεία σε ένα τόσο σημαντικό θέμα , όπως είναι αυτή η τρομερή ανακάλυψη προκειμένου να βοηθηθεί ο απλός Έλληνας ή ακόμη και ο απλός πολίτης του Κόσμου ιδού η απορια

 

 

Link to comment
Share on other sites

Προς Nikos Tsitsnik

 

Αγαπητέ φίλε,

Πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθειά σου με καίριες επισημάνσεις για μια τόσο συνοπτική ιστορική, πολιτική και οικονομική-νομισματική ανάλυση της εξάρτησης των ελληνικών κυβερνήσεων από αλλότριες προς τον λαό μας δυνάμεις.

Μάλιστα, σήμερα μόλις ο νέος υφυπουργός Παιδείας (Κ. Ζουράρις) δήλωσε μετά την ορκομωσία του ανερυθρίαστα, ότι αισθάνεται ως «υπουργός χώρας υπό κατοχήν» …

Η έλλειψη τυπικής και ουσιαστικής κρατικής κυριαρχίας είναι σύμπτωμα πολλών κρατικών οντοτήτων, αλλά πρέπει πάντοτε να αναλογιζόμαστε ότι η κυριαρχία σε μια πολιτεία μπορεί να επανακτηθεί, όταν η συντριπτική πλειοψηφία του λαού είναι ενωμένη για κοινούς σκοπούς, όταν οι παραγωγικές δυνάμεις αναδεικνύουν και προβάλλουν τον πραγματικό πλούτο της χώρας και όχι τα μέσα αποτίμησής του και όταν οι ηγέτες του λαού δεν εξαρτώνται ούτε εξαγοράζονται από ξένους, οπότε τότε όλοι μπορούν να εμπιστευθούν την αντίστοιχη πολιτεία.

Για την Ερευνητική Ομάδα.Π.Ζ

 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...