Γεωργιος Ρασιωτης Posted October 20, 2016 Report Share Posted October 20, 2016 Εγω παρακολουθω τις εκπομπες σας απο το εξωτερικο οπου και διαμενω μονιμα . Το καλοκαιρι που μας περασε ημουν διακοπες στον Πυργο Ηλιας και σας διαβεβεω οτι ο κοσμος εδω εχει αγνια δεν εχει ιδεα για την εφευρεση του κυροιυ Ζωγραφου και οσες φορες ππροσπαθησα να πω κατι για αυτην την εφευρεση γελουσαν μαζει μου διοτι δεν πιστευουν οτι το απλο νερο μπωρει να μας δοση αυθονο ηλεκτρικο ρευμα. Για τον λογο αυτο θα ελεγα σε ολους αυτους που ξερουν περισοτερα για την εφευρεση να ενημεροσουν τον κοσμο τις επαρχιας διοτι και η επαρχια ειναι ΕΛΛΑΔΑ και πρεπει να ξερει οσο το δυνατον περισοτερα για το τι θα βρεθη στον δρομο του. ευχαριστω 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros Posted October 21, 2016 Report Share Posted October 21, 2016 Καλημέρα κύριε Γιώργο 1] Μην υποτιμάτε την δύναμη του νερού,και μη ξεχνάτε ότι ένα μεγάλο τμήμα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος παράγεται με την δύναμη του νερού υδροηλεκτρικά έργα 2] έχουμε πει άπειρες φορές ότι εκτός από το νερό η εφεύρεση χρησιμοποιεί και ειδικό κράμα υλικών υψηλής ενεργειακής πυκνότητας, πιστεύω να καλύψαμε το ερώτημά σας Από την ερευνητική ομάδα ΠΖ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nepomuk Posted October 23, 2016 Report Share Posted October 23, 2016 Κοστος Αναλωσιμων και επαρκεια τους. Αγαπητη ερευνητικη ομαδα επιτρεψτε μου να συμπληρωσω το ερωτημα του κυριου Γιωργου . Κατ αρχην υπαρχει εινα θεμα επικοινωνιας που αφορα το Zougla.gr , οπου ο τιτλος αναφερεται στην εφευρεση σας ως ηλ ρευμα απο το νερο με τη γνωση κανατα κτλπ , χωρις να αναφερονται τα αναλωσιμα .Δημιουργουνται ετσι παρερμηνειες, που αν και απειρες φορες ο εφευρετης εχει διασαφησει , ο τιτλος με το νερο παραμενει. Προφανως τα μεταλλικα αλατα ειναι το αναλωσιμο , ασχετα αν σε υπερμαζικη παραγωγη οπως εκτιμα ο εφευρετης θα κοστιζουν φθηνα .Υπαρχουν ομως και οι πολυμερικες μεμβρανες που μετατρεπουν το υδρογονο σε ηλ ρευμα , για τις οποιες πολυ λιγα ειναι γνωστα , οπως το κοστος και η συχνοτητα συντηρησης - αντικαταστασης . Αυτο αφορα και τα ηλεκτρονικα κυκλωματα αν καταπονουνται εντονα , οποτε τιθεται και εδω θεμα περιοδικης αντικαταστασης. Η ακριβης χημικη φορμουλα των μεταλλικων αλατων προφανως πρεπει να κρατηθει ως επτασφραγιστο μυστικο και το κατανοουμε ,ομως τυχον βελτιωση της φορμουλας εστω και με αυξηση του κοστους ,ενδεχεται να επεφερει μεγαλη αυξηση της αποδοσης ; Ο εφευρετης εχει τονισει κατ επαναληψη οτι αυτες οι υλες που δημιουργουν τα μεταλλικα αλατα υπαρχουν αφθονες στη φυση . Τιθεται ομως στο απωτατο μελλον , θεμα εξαντλησης τους , οπως αυτο θα συμβει με τα στερεα και υγρα καυσιμα; Μπορουμε να μιλαμε για "εσαει" καθαρη ενεργεια , οσον αφορα τα αναλωσιμα δηλ οτι ειναι πρακτικως ανεξαντλητα ; Τελος ενα θεμα απο την τρεχουσα επικαιροτητα : Η συνεργασια σας με τον Γερμανο επιστημονα - βιομηχανο και φιλελληνα μαλλιστα τροποποιει προς το καλυτερο θεματα εγχωριας μαζικης παραγωγης της συσκευης ;Αν ειχαμε και μια επικαιροποιηση για το πως πηγαινει το υψιστο θεμα της διεθνους νομικης κατοχυρωσης θα ειμασταν ευτυχεις. Φιλικους χαιρετισμους σε ολη την ομαδα (πζ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γεωργιος Ρασιωτης Posted October 23, 2016 Author Report Share Posted October 23, 2016 (edited) Συγνωμη αλλα ισως να μην καταλαβατε τι ηθελα να σας πω για τον λογο αυτο σας τα ξανα λεω. Δεν εχω την παραμικρη αμφιβολια οτι το απο νερο και ειδικό κράμα υλικών παραγετε ηλεκτρικο ρευμα. Εγω απλα σας ηπα οτι η ΕΠΑΡΧΙΑ χριαζετε ενημερωση για την εφευρεση του Κ. Ζωγραφου διοτι δεν εχει ιδεα τι γινετε στην ΑΘΗΝΑ και στα εργαστιρια του Κ. Ζωγραφου. Εγω σας λεω οτι εκτος μερικες πολιτιες το ΖΟΥΓΚΛΑ καναλι δεν μπορουν να παρακολουθησουν στα χωρια μας διοτι απλα δεν το πιανουν και εγω σας παρακολουθω μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ και αυτο εγινε κατα λαθος .(για αλο εψαχνα και επεσα επανω σε εσας.) Δεν ξερω με πιον τροπο αλλα πρεπει να ενημερωσετε τον κοσμο εκτος ΑΘΗΝΑΣ τα χωρια ολης της χωρας Εγω το περασμενο καλοκαιρι που ημουν στο χωριο μου ( ΕΠΙΤΑΛΙΟΝ) διακοπες προσπαθησα να πω δυο λογια σε μερικους φιλους αλλα δεν με πιστευαν και γελουσαν μαζι μου διοτι απο οτι ξερουμε νερο ηλεκτρικο ρευμα δεν πανε μαζι. Αν ο Κ. Ζωγραφος εξηγουσε τον τροπο που γινοντε ολα αυτα ισως ο κοσμος να καταλαβη οτι υπαρχουν και αλοι τροποι για εχουμε ηλεκτρικο ρευμα και μαλιστα πολυ πιο φθηνο απο αυτο τις ΔΕΗ Ενημερωστε πολιτιες και χωρια σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ Ευχαριστω που δεν με ξεχασατε Γιωργος Edited October 23, 2016 by Γεωργιος Ρασιωτης Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros Posted March 5, 2021 Report Share Posted March 5, 2021 Αξιότιμε κε Γεώργιε Ρασιώτη όλα θα γίνουν όπως πρέπει και χωρίς λάθη και επιπολαιότητες. Ενημερώσεις γίνονται όταν έχουμε κάποιες εξελίξεις, όσον αφορά την επιθυμία σας στο να γίνονται εκπομπές πιο τακτικά αυτό δεν νομίζουμε ότι είναι τόσο σημαντικό. Πιστεύουμε να καλύψαμε τα ερωτήματα σας, εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες γράψτε το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Από την ερευνητική ομάδα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts