Jump to content

εκπομπες

Recommended Posts

• 1 month later...

Ακομα περιμενω εγω και πολοι αλλοι σαν εμενα και αναροτιεμαι τι εγινε ολο αυτο το διαστημα που ο κ.Πετρος Ζωγραφος απουσιαζει απο τις εκπομπες που μας παρουσιαζε το Ζουνγγλα καναλι.

Οταν μας λετε συντομα θα δουμε εκπομπες τι ενοητε με αυτο σε μια εβδομαδα ενα μηνα η ενα χρονο θα ξαναδουμε κατι καινουργιο ??

Ειμαι ανυπομονος το ξερω αλλα θελω να βλεπω και κατι να γινετε αλιος χανω τις ελπιδα μου για αυτην την εφευρεση  λυπαμε αλλα ετσει νιοθω.

Ευχαριστω

Γεωργιος

Καλημέρα Γιώργο

Οι εκπομπές θα αρχίσουν απλά χρειάζεται λίγη υπομονή γιατί γίνονται κάποιες σημαντικές εργασίες

Από την ερευνητική ομάδα ΠΖ

• 4 months later...

Που ειναι οι εκπομπες ο κοσμος περιμενει αλλα δεν βλεπουμε τιποτα σας παρακαλω πες μας τι γινετε θελουμε να ξερουμε που κολαμε .

Αν ο κοσμος ξερη ισος και μπωρη να κανη κατι  να προχορηση πιο γρηγορα μην ξεχνατε την δυναμη την  εχει ο λαοοοοοοος.

Ο λαος θα φωναξη αν θα μαθη την αληθια μονο πρεπει να ξερει.

ευχαριστω παρα πολυ

Γεωργιος

Καλησπέρα κ Γιώργο οι εκπομπές θα ξαναρχίσουν για οτιδήποτε νεώτερο υπάρχει θα κοινοποιείται.....λίγη υπομονή και όλα θα μπουν σε μια σειρά  εργαζόμαστε πυρετωδώς δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο νομίζεται πολυεθνικοί κολοσσοί για παρόμοιες έρευνες ξοδεύουν τεράστια κονδύλια σε υπερσύγχρονα εργαστήρια και σε βάθος χρόνου αρκετών δεκαετιών. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον                                         Από την ερευνητική ομάδα ΠΖ                              

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...