Παναγιώτης Μαυρίδης Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Καταρχήν να σας ευχηθώ συγχαρητήρια για την εφεύρεσή σας! Σας εύχομαι επίσης από τα βάθη της καρδιάς μου να βρείτε το κουράγιο να συνεχίσετε! Θα είμαστε μαζί σας σε οτιδήποτε χρειαστεί! Είμαι συγκολλητής - φλογοκόπτης σε εταιρεία που κατασκευάζει μεταλικούς σκελετούς για λυόμενα. Κατασκευάζουμε επίσης σκαλωσιές και γενικότερα μεταλικές κατασκευές που έχουν σχέση με την οικοδομή. Δείξατε σε κάποια εκπομπή μια συσκευή με την οποία μπορούσατε να λύωσετε μέταλλο βάση της ιδιοσυχνότητάς του. Είπατε ότι είναι λαμάκια από κοπτικό χειρός. Ήταν ανοξείδωτο ατσάλι το μέταλλο; Γενικότερα τι μέταλλο ήταν και ποιά είναι η ιδιοσυχνότητα αυτού του μετάλλου; Όπως καταλαβαίνεται με ενδιαφέρει άμεσα! Η μέθοδος συγκόλλησης που χρησιμοποιούμε είναι η ΜIG ( παρόμοια της TIG ) και χρειάζεται μεγάλα ποσά ενέργειας. Η συσκευή που δείξατε καταναλώνει λίγο ρεύμα και κοστίζει πολύ λίγα χρήματα και ότι υπάρχουν αντίστοιχες πολύ ακριβότερες. Πόσο ακριβότερες; Μπορεί μια τέτοια συσκευή να χρησιμοποιηθεί σε βιομηχανικό περιβάλλον; Συγγνώμη αν σας ζάλισα με τις ερωτήσεις μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βασίλης Posted June 19, 2016 Report Share Posted June 19, 2016 Συγνώμη που γράφω πριν απο τον Πέτρο.Φίλε "induction heaters" λέγονται αν θες για να κάνεις την έρευνα σου πάνω στο θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Παναγιωτη καλησπερα σου ζητω συγνωμη για την καθυστερηση να σου απαντησω. Ενα αποτελεσμα μπορει να εκφραστει με πολλους και διαφορετικους τροπους. Που αυτοι καθοριζουν και την αποδοση που θα εχει η μετατροπη αυτη. Οταν σε μια μετατροπη δεις και το μεγαλυτερο βαθμο αποδοσης, αυτο σημαινει οτι πετυχες τον λεγομενο συντονισμο, η την ιδιοσυχνοτητα του φυσικου συστηματος. με αφορμη αυτην την ερωτηση σου. Σου λεω οτι θα παρουσιασω τμημα της ειδικης ηλεκτροφασματικης θεωριας μας που μεσα θα αναφερω ολα αυτα που ρωτας. Για την ερευνητικη ομαδα ΠΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Μαυρίδης Posted June 20, 2016 Author Report Share Posted June 20, 2016 On 20/6/2016 at 3:17 ΜΜ, petros said: Ειλικρινά περιμένω με ανυπομονησία! Θα πρέπει να είναι κάτι μοναδικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nepomuk Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Κυριε Πετρο με ολο το σεβασμο προ το προσωπο σας , επιτρεψτε μου μια παρατηρηση. Ειναι αναφαιρετο δικαωμα σας να παρουσιασετε οπου και οπως θελετε την ηλεκτροφασματικη θεωρια σας. Αν την παρουσασετε σε μενα λιγα θα κατανοησω , απο οικονομικα κατεχω πολυ περισσοτερα. Αν παμε στη συμβια μου , αγνοει εντελως απο που προερχεται και πως παραγεται το ρευμα που φτανει στις πριζες μας. Γνωριζει ομως πολυ καλα τη λυπητερη που φτανει για να πληρωσουμε , φορτισμενη και με ενα σωρο αλλες και ασχετες επιβαρυνσεις .Η προσδοκια της ειναι προφανης , καποια στιγμη να πληρωνουμε μονο για το ηλεκτρικο που καταναλωνουμε και αμα βγει και οικονομικοτερο ακομα καλυτερα . Ευχαριστω για τη προσοχη σας , καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 Aξιότιμε κε Μαυρίδη Σας ενημερώνουμε οτι αυτές οι συσκευές/ παιχνίδια τα οποία διεγείρουν και κοκκινίζουν (λειτουργούν) μόνον με σιδηρομαγνητικά υλικά οπως σίδηρος ή το ατσάλι, πέραν αυτών τίποτα άλλο δεν μπορούν να κάνουν, για τον απλούστατο λόγο ότι αυτές οι συσκευές που αναφέρετε ουδεμία σχέση έχουν με την ιδιοσυχνότητα του υλικού. Γι`αυτό εξ`άλλου δεν μπορούν να θερμάνουν εκτός από σίδερο κανένα άλλο μέταλλο όπως πχ χαλκό, μπρούντζο, αλουμίνιο και πολλά άλλα μέταλλα. Μέ το μηχάνημα που έγινε η επίδειξη λόγω του ότι χτυπά την ιδιοσυχνότητα οποιουδήποτε μετάλλου ή υλικού που έχουμε ρυθμίσει την συσκευή, μπορεί να κοκκινίσει και να λύσει οποιοδήποτε μέταλλο ή μη μέταλλο. Όσον αφορά την ερώτησή σας, δέν μπορούμε να την αναρτήσουμε διότι εμπρεριέχει στοιχεία διαφήμισης για κάποια προϊόντα ή επιχειρήσεις. Απο το forum αυτό και για λόγους ευνόητους δεν μπορούμε να διαφημίσουμε προϊόντα και επιχειρήσεις γιατί δεν είναι αυτός ο σκοπός του. Για την ερευνητική ομάζα ΠΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Μαυρίδης Posted June 24, 2016 Author Report Share Posted June 24, 2016 Δεν μνορώ να καταλάβω αυτή την απάντηση σας. Έμεινα έκπληκτος από αυτά που είδα στην εκπομπή και σας έδωσα συγχαρητήρια γιατί πιστεύω ότι είναι επαναστατική εφεύρεση που έχει άμεση σχέση με την δουλειά μου. Ρώτησα τι μέταλλο λυώσατε και ποιά είναι η ιδιοσυχνότητά του. Δεν μίλησα ποτέ για άλλες συσκευές. Ούτε έκανα ποτέ διαφήμιση! Μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα; Εγώ δεν ξέρω καν τι είναι η συσκευή που δείξατε, πιστεύω όμως ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά μου φτηνότερη και ευκολότερη. Ρώτησα αν έχει βιομηχανική εφαρμογή ή αν σκέφτεστε κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να διαφημίσει κανείς τίποτα. Να σας πω μόνο ένα μπράβο ακόμη και να συνεχίσετε παρόλα τα μπερδέματα. Αν έγραψα το παραμικρό που ήταν λάθος σβήστε τα όλα, δεν θέλω να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στον κύριο Πέτρο Ζωγράφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros Posted June 24, 2016 Report Share Posted June 24, 2016 27 minutes ago, Παναγιώτης Μαυρίδης said: Δεν μνορώ να καταλάβω αυτή την απάντηση σας. Έμεινα έκπληκτος από αυτά που είδα στην εκπομπή και σας έδωσα συγχαρητήρια γιατί πιστεύω ότι είναι επαναστατική εφεύρεση που έχει άμεση σχέση με την δουλειά μου. Ρώτησα τι μέταλλο λυώσατε και ποιά είναι η ιδιοσυχνότητά του. Δεν μίλησα ποτέ για άλλες συσκευές. Ούτε έκανα ποτέ διαφήμιση! Μήπως έγινε κάποιο μπέρδεμα; Εγώ δεν ξέρω καν τι είναι η συσκευή που δείξατε, πιστεύω όμως ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά μου φτηνότερη και ευκολότερη. Ρώτησα αν έχει βιομηχανική εφαρμογή ή αν σκέφτεστε κάτι τέτοιο. Δεν θέλω να διαφημίσει κανείς τίποτα. Να σας πω μόνο ένα μπράβο ακόμη και να συνεχίσετε παρόλα τα μπερδέματα. Αν έγραψα το παραμικρό που ήταν λάθος σβήστε τα όλα, δεν θέλω να δημιουργήσω το παραμικρό πρόβλημα στον κύριο Πέτρο Ζωγράφο. κε Μαυρίδη, Δεν είπαμε ότι αυτό που στείλατε, έγινε σκόπιμα. Αν όμως δείτε το σύνολο του μηνύματος, υπήρχαν υπερσύνδεσμοι (link) επιχείρησης με προϊόντα και τιμές. Η αρχική σας καταχώρηση είναι αποθηκευμένη στα email μας. Αν δείτε τα link που είναι καταχωρημένα θα διαπιστώσετε ξεκάθαρα τον ισχυρισμό μας. Tις ιδιοσυχνότητες των υλικών δεν μπορούμε να αναφέρουμε για ευνόητους λόγους, αλλά κανένα νόημα δεν θα είχε για έναν επαγγελματία όπως εσείς που ασχολείστε όπως λέτε με την συγκόλληση και την κοπή μετάλλων. Από την ερευνητική ομάδα ΠΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Μαυρίδης Posted June 26, 2016 Author Report Share Posted June 26, 2016 Δεν γνωρίζω αν είδατε το προσωπικό μήνυμα που σας έστειλα για αυτό και γράφω εδώ. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου απαντήσετε που ακριβώς έκανα διαφήμιση; Δείξτε μου τα αρχεία. Καταλαβαίνω γιατί δεν θέλετε να πείτε τηνιδιοσυχνότητα του μετάλλου και σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε τόσο μαζί μου. Σας εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε στον σκοπό σας γιατί είναι και σκοπός όλων μας! Επειδή δεν μπορώ να βρω κάποιο τρόπο να τα σβύσω όλα αυτά και επειδή πιστεύω ότι έγινε εδώ ένα μεγάλο μπέρδεμα και δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα παρακαλώ τους διαχειριστές να τα σβύσουν. Σας ευχαριστώ για την ελπίδα ότι η ομάδα σας μπορεί να μας κάνει περήφανους σαν χώρα πάλι. Μαυρίδης Παναγιώτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros Posted June 26, 2016 Report Share Posted June 26, 2016 14 minutes ago, Παναγιώτης Μαυρίδης said: Δεν γνωρίζω αν είδατε το προσωπικό μήνυμα που σας έστειλα για αυτό και γράφω εδώ. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου απαντήσετε που ακριβώς έκανα διαφήμιση; Δείξτε μου τα αρχεία. Καταλαβαίνω γιατί δεν θέλετε να πείτε τηνιδιοσυχνότητα του μετάλλου και σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε τόσο μαζί μου. Σας εύχομαι ολόψυχα να πετύχετε στον σκοπό σας γιατί είναι και σκοπός όλων μας! Επειδή δεν μπορώ να βρω κάποιο τρόπο να τα σβύσω όλα αυτά και επειδή πιστεύω ότι έγινε εδώ ένα μεγάλο μπέρδεμα και δεν θέλω να δημιουργώ προβλήματα παρακαλώ τους διαχειριστές να τα σβύσουν. Σας ευχαριστώ για την ελπίδα ότι η ομάδα σας μπορεί να μας κάνει περήφανους σαν χώρα πάλι. Μαυρίδης Παναγιώτης κε. Μαυρίδη, Δέν υπάρχει κανένα πρόβλημα και δεν αξίζει να επανερχόμαστε στο ίδιο θέμα. Όμως κατά το κλείσιμο του αρχικού σας κειμένου στην τελευταία παράγραφο λέτε ακριβώς τα εξής: «σε μικρή κλίμακα υπάρχει πώληση σε ηλεκτρονικό κατάστημα» και παραθέτετε τους δύο υπερσυνδέσμους (λινκ). Όλα καλά και στο επανιδείν. Από την ερευνητική ομάδα ΠΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.