Jump to content

«άπιστος Θωμάς»


Recommended Posts

Αγαπητό Forum,

εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθώ με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρο απ το θέμα της συγκλονιστικής ανακάλυψης της ερευνητικής ομάδας του Πέτρου Ζωγράφου. Είμαι κάτοικος εξωτερικού εδώ και 3 χρόνια. Η Ελλάδα δεν με έπεισε να μείνω εκεί. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με την εφεύρεση. Ομολογώ ότι δεν με έχετε πείσει ακόμα και ελπίζω να είμαι απ τους λίγους. Και εξηγώ τους λόγους - απορίες.

1. Πως είναι δυνατόν κύριε Ζωγράφο και ερευνητική ομάδα να έχετε κάνει ξαναλέω μια τόσο συγκλονιστική ανακάλυψη και να μην έχει πέσει όλη η ανθρωπότητα με τα μούτρα πάνω σας. Πως είναι δυνατών μια ανακάλυψη που ανατρέπει όλα όσα ξέρουμε μέχρι σήμερα να περνά απαρατήρητη.

2. Πως είναι δυνατόν στον 21o αιώνα επιστήμονες σε όλο τον κόσμο να έχουν ανακαλύψει εκπληκτικά πράγματα  και ταχύτητες πέραν του φωτός και ο συντονισμός του Η2Ο να περνά απαρατήρητος.

3. Το ανακαλύψατε. Δουλεύει αποδειγμένα. Γιατί δεν το λέτε κατευθείαν στον κόσμο και αναλώνεστε σε συμφέροντα. Για το καλό του πλανήτη μας μιλάμε όχι της Ελλάδας. Στην Ιστορία θα γραφτείτε.

4. Πώς ο συντονισμός σε μια ποσότητα νερού ενός ποτηριού είναι δυνατόν να επιτευχτεί με mW ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που ταξιδεύουν ελεύθερα στην ατμόσφαιρα και με την βοήθεια ενός μεταλλικού κράματος. Τα mW με ηλεκτρομαγνητική μεγέθυνση μπορούμε να τα κατευθύνουμε σε μια πιο στενή δέσμη ώστε να πάρουμε τη λεγόμενη Απολαβή. Όμως όσο πιο στενή είναι η δέσμη τόσο λιγότερα μόρια νερού ακτινοβολούνται άρα λιγότερο υδρογόνο. Επίσης τα mW δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα έναυσμα ουσιαστικά γιατί κάλλιστα στην συνέχεια μπορούμε να ανατροφοδοτήσουμε στην περίπτωση της μετατροπής του υδρογόνου κατευθείαν σε ηλεκτρισμό. Το νερό με τη σειρά του δεν είναι αναλώσιμο γιατί απ την καύση προκύπτει πάλι νερό. Συνεπώς το κράμα είναι το αναλώσιμο – καύσιμο σαν δικό μου συμπέρασμα και μένει να με πείσετε λέγοντας μου ότι δεν είναι  χρυσός  και ότι το κόστος που χρειάζεται για να παρασκευαστεί είναι χαμηλό σε σχέση με τις υπόλοιπες μεθόδους και αν γινόταν ο καθένας να το παρασκευάζει θα ήταν το ιδανικό.

Δεν πάω κόντρα στην προσπάθεια σας. Αντιθέτως παρακολουθώ με πάρα  πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις μιας και κάτι τέτοιο θα αλλάξει τον τρόπο ζωής όλου του κόσμου. Σας συγχαίρω και εύχομαι για το καλό όλων μας αυτή η ανακάλυψη να μπει γρήγορα σε πρακτική εφαρμογή.

Με εκτίμηση

Αλέξανδρος Κάτσης

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητέ κ. Αλέξανδρε Κάτση,

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για τις εξελίξεις, ακόμη και εάν δεν σας έχουμε πείσει. 
Όπως αντιλαμβάνεστε όμως, σκοπός μας δεν είναι να πείσουμε κάποιον, γιατί δεν αποσκοπούμε σε κέρδος, επομένως το να σας «πείσουμε» δεν αποτελεί εύστοχη έκφραση. 
Στόχος μας είναι με την συνδρομή της επιστημονικής κοινότητας και των πολιτών, να συμβάλλει αυτή η τεχνογνωσία «καθαρής ενέργειας» στην δημιουργία της αντίστοιχης υπεραξίας προϊόντων, που θα αποτελέσει εφαλτήριο για την δύσκολη προσπάθεια της πατρίδας μας για ανάπτυξη.
Πιστεύουμε ότι εάν εμβαθύνετε λίγο στο θέμα, που μάλλον αρχίζετε να εμβαθύνετε, με λίγη περισσότερη προσοχή και ανάγνωση των αναρτήσεων-απαντήσεων μας σε άλλες παρόμοιες ερωτήσεις, θα λύσετε μόνος σας τις όποιες απορίες και θα αναθεωρήσετε τα συμπεράσματά σας.
Τέλος, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε, ότι, επειδή δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα λάθη άλλων εφευρετών, θα παρουσιάσουμε όλα τα επί μέρους θέματα των καινοτομιών μας μόνον όταν εμείς θα κρίνουμε, ότι έχει διασφαλισθεί το συγκριτικό πλεονέκτημα της πατρίδας μας και των συμπολιτών μας

Από την ερευνητική Ομάδα ΠΖ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...