George Patistas Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 Κυριε Ζωγραφο γιατι δεν παραγετε υδρογονο να το αποθηκευσετε και να πωλειτε στην αγορα κανονικα ετσι θα βρω και εγω δουλεια που δεν εχω εδω και δυο χρονια. Δεν ειναι μια καλη αρχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros Posted May 30, 2016 Report Share Posted May 30, 2016 1 hour ago, George Patistas said: Κυριε Ζωγραφο γιατι δεν παραγετε υδρογονο να το αποθηκευσετε και να πωλειτε στην αγορα κανονικα ετσι θα βρω και εγω δουλεια που δεν εχω εδω και δυο χρονια. Δεν ειναι μια καλη αρχη? Kύριε Γ. Πατίστα, Κατανοούμε τον προβληματισμό σας και συμμεριζόμαστε το πρόβλημα. Είμαστε κομμάτι αυτής της κοινωνίας και βιώνουμε τις αντιξοότητες της καθημερινότητος και στο σπίτι μας αλλά και στο άμεσο περιβάλλον μας. Σας συμπαραστεκόμεθα και είναι σκοπός της ομάδος να το δείξουμε στην πράξη σύντομα, με το έργο μας για όλους τους Έλληνες παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε ως ομάδα αλλά και εξ´αιτίας των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα. Από τήν ερευνητική ομάδα ΠΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.