Jump to content

Recommended Posts

Καταρχήν συγχαρητήρια για τις εκπληκτικές παρουσιάσεις όλων των επιστημονικών ιδεών κ σε όλους όσους βοηθάνε σε αυτό το έργο.

Να σας έχει καλά ο Τριαδικός Θεός ώστε να ευοδωθεί αυτή η Θεόσοφη επιστημονική εφεύρεση που δόθηκε στη διάνοια του ερευνητή-εφευρέτη.

Από την πρώτη εκπομπή είμαι συντονισμένος κ παρακολουθώ τις εξελίξεις.

 

Προσωπικά θα ήθελα να μάθω αν είναι δυνατόν κάποιες λεπτομέρειες σε σχέση με την πειραματική διάταξη συντονισμού όπου φλόγα κεριού ή γενικότερα οποιασδήποτε μορφής φλόγα προσδίδει ενέργεια σε σωλήνα συγκεκριμένου μήκους κύματος όπου παρουσιάστηκε στην 1η εκπομπή "Όνειρο ή Πραγματικότητα" στο 01:38:20 (h:min:sec)

Επίσης να αναφέρω πως έμεινα εντυπωσιασμένος από την αναφορά για τις μεταλλικές ιδιότητες του υδρογόνου κ κατά συνέπεια στην αγώγιμη συμπεριφορά του.

Όσους κ να ρώτησα έμειναν έκπληκτοι.

 

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω πως ώς ερασιτέχνης-λάτρης της μελέτης των ραδιοκυμάτων παρατήρησα σε σοβαρές μελέτες πως επηρεάζεται η απορρόφηση μικροκυμάτων από υδρατμούς  κ τα υπόλοιπα αέρια της ατμόσφαιρας στο φάσμα των συχνοτήτων.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα στον κυριο Πέτρο και την ομάδα του!

 Παρακαλώ να μου λύσετε μια απορία: Αυτο το Φορουμ φτιάχτηκε για να δίνει απαντήσεις ο κ Ζωγράφος και οι συνεργάτες του υπεύθυνες απαντήσεις ή για να λεει ο καθενας χωρις έλεγχο τα δικά του;;

Γιατι βλέπω κάνουν ερωτήσεις στον κ Ζωγράφο και ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ  ακόμα και αν είναι ΛΑΘΟΣ Ή ΑΣΧΕΤΟΣ!

Link to comment
Share on other sites


Ο σωλήνας Rijke λειτουργεί και με τα δύο άκρα ανοικτά και λειτουργεί ως αντηχείο μισού κύματοςάρα είναι λάθος ότι στην εκπομπή ήταν σωλήνας Rijke.

Yπάρχει και έτερος σωλήνας που ονομάζεται SondHauss του οποίου το ένα άκρο από τα δύο είναι κλειστό και λειτουργεί ως αντηχείο τετάρτου κύματος

Όμως αυτό που παρουσιάστηκε στην εκπομπή  ήταν κάτι διαφορετικό και έχει μεγάλη διαφορά από το να ψάχνει και να βρίσκει κανείς κάτι από το  διαδίκτυο που είναι σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο και πολλές φορές να αποπροσανατολίζει από την βασική έρευνα σε σχέση με την εφαρμοσμένη τεχνολογία και  από ότι φαίνεται υποφέρει η χώρα.

 

Από τήν ερευνητική ομάδα ΠΖ

Link to comment
Share on other sites

On 22/5/2016 at 6:23 ΜΜ, Dimitris said:

 

 

Πολλαπλασιασμός ενέργειας από μία και μόνη πηγή δεν μπορεί να γίνει. Αυτό είναι το αεικίνητο. Για παράδειγμα εάν ένας εναλλακτήρας μπορεί να αποδώσει ηλεκτρική ισχύ 1kWatt εμείς δεν μπορούμε να πολλαπλασιάσουμε την ισχύ του 1kWatt και να την κάνουμε 10 kWatt. Αυτό όμως  που μπορεί να μετασχηματιστεί είναι η τάση εξόδου του που όμως αυτόματα μειούται το ρεύμα του ώστε να έχουμε στην έξοδό του πάντα την ίδια ισχύ. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και σε έναν ηλεκτρικό συσσωρευτή που εάν η ενέργεια που μπορεί να προσδώσει προς τα έξω προέρχεται από μια χωρητικότητα 500Αh και τάσης 12V είναι φύση αδύνατο να κάνουμε πολλαπλασιασμό της ισχύος. Πάντα θα παίρνουμε 500Ah στα 12V. 

To ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση του κεριού. Η συνολική θερμική ενέργεια που μπορεί να δώσει ένα κερί δέν μπορεί να πολλαπλασιαστεί. Όσον αφορά την συνολική ηλεκτρική ενέργεια που μπορούμε να πάρουμε από τον θερμαινόμενο σωλήνα με κατάλληλη ηλεκτρονική διάταξη, δε δύναται να είναι μεγαλύτερη από την θερμική ενέργεια που προσδώσαμε από το κερί.

Επειδή όμως αυτά είναι γνώσεις δημοτικού σχολείου, θα σε παρακαλούσαμε να διαβάσεις τα στοιχειώδη της φυσικής επιστήμης.

Από τήν ερευνητική ομάδα ΠΖ

Link to comment
Share on other sites

10 hours ago, kostas said:

 

Καλησπερα κυριε Ζωγράφε και συγχαρητήρια για αυτο που κάνετε!! Θα μου επιτρέψετε κατ΄αρχην να σας πω να προσέχετε πάνω απο ολα την υγεία σας γιατι απο αυτα που διαβάζω απο ορισμένους μου φαίνονται τουλάχιστον ύποπτα...

Ως χημικός μηχανικός σας λέγω οτι όλα αυτα που γράφετε συμφωνούν απολυτα με τους φυσικούς νόμους. Εξάλλου απο τις 15 εκπομπές που έχετε κάνει κάθε φορά παρόντες ήταν τουλάχιστον 10 διακεκριμένοι επιστήμονες.

Αλλά εκτός αυτου έχετε παρευρεθει ως εισηγητής σε τρια τουλάχιστον επιστημονικά συνέδρια εκ των οποίων σε ένα ήμουν παρόν και εγω . Εκτος απο τα παραπάνω ακουσαμε και τις δηλώσεις του υπουργου άμυνας που σας κάλυψε πλήρως.

Θα ήταν φαιδρό  να πίστέψει κανεις οτι όλοι αυτοι  μπορεί να ήταν ανόητοι . 

Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το πολυμερικό που χρησημοποιείτε εντός της συσκευής εάν είναι απο πολυτετραφθορονεθυλαίνιο 

Δεν θέλω να σας φέρω σε δύσκολη θέση και αν θέλετε μου απαντάτε. 

Ειμαστε ολοι στο πλευρό σας!

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Σε τι θα σε ωφελούσε, φίλε kostas, να μάθεις για το πολυμερικό; αν έπρεπε, θα το είχε πει ο κος Ζωγράφος.

Πάντως το Τεφλόν, που αναφέρεις, δεν είναι με τίποτα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...