Jump to content

ΕΡΩΤΗΜΑ - ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ

Recommended Posts

Πολύ καλή η ιδέα του forum, αλλά ο πολίτης περιμένει την συντομότερη παρουσία της συσκευής (μηχανισμός) στο εμπόριο. Εχω παρακολουθήσει όλες της εκπομπές του ΜΑΚΗ με θέμα την εφεύρεση του απίθανου αυτού ανθρώπου που ακούει στο όνομα ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ και ελπίζω κι εγώ στην παρουσία της στην αγορά, αλλά παράλληλα έχω προτείνει τα κόματα των απατεώνων, να κατεβάσουν τις φωτογραφιες των κατά καιρούς αρχηγών τους και να αναρτήσουν την φωτογραφία του Κου ΖΩΓΡΑΦΟΥ ως του μεγαλύτερου ευεργέτη της πατρίδας και της ανθρωπότητας. Ο δε Κος Φίλης υπουργός παιδείας, θα πρέπει να δώσει εντολή προς τα σχολεία πλάϊ και κάτω απ΄την εικόνα του ΧΡΙΣΤΟΥ να αναρτήσει φωτογραφία των Ελλήνων εφευρετών - ευεργετών με πρώτο και καλήτερο τον ΠΕΤΡΟ ΖΩΓΡΑΦΟ. Η Πατρίδα τους έχει ανάγκη και τα παιδιά πρέπει να τους γνωρίζουν ως παράδειγμα προσπάθειας και προσφοράς.
Ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να εκφράσω τη γνώμη μου γι' αυτό το ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ.
Σωτήρης Λόης

Aγαπητέ Πέτρο πάντα κοιτάζω στο Zougla.gr για να μαθαίνω νέα της ομάδας σου κάθε μέρα . Εὒχομαι ο Θεός που σε προίκησε με αὐτό το τάλαντο να σες ευλογεῖ ὂλη την ὀμάδα και να σας δίνει υγεία και να προχωράτε με ὂρεξη  και θέρμη που νιώθω ὃτι ἒχετε . 

Ξέρω ὃτι χρειάζετε χρόνος γιά περεταίρω αποτελέσματα ἀλλά το "καλό πράμα ἀργεί να γίνει". 

Με Θαυμασμό και ἐκτίμηση  SV7BGQ    Νικολάου Γεώργιος .

• 2 months later...

Κύριε Ζωγράφο,

Προτίθεμαι να συμμετάσχω οικονομικά στα κόστη των ευρεσιτεχνιών σας, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, ανάλογα με τις δυνατότητες μου.

Στείλτε μου τα ετήσια κόστη των παραβόλων των ευρεσιτεχνιών σας, έναν τραπεζικό σας λογαριασμό στην Πειραιώς, και θα σας μεταφέρω χρήματα.

Προτείνω επίσης, να αναρτήσετε όλα αυτά τα στοιχεία στο εδώ προσωπικό σας ιστολόγιο, ώστε ο κάθε παθιασμένος ενδιαφερόμενος που θέλει να συνεισφέρει, να μπορεί να σας στέλνει χρήματα/δωρεές.

Καλή συνέχεια, καλές επιτυχίες, ταχεία μαζική παραγωγή στην αγορά, σας εύχομαι.

On 5/8/2016 at 7:59 ΜΜ, karanti_maria said:

Κύριε Ζωγράφο,

Προτίθεμαι να συμμετάσχω οικονομικά στα κόστη των ευρεσιτεχνιών σας, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, ανάλογα με τις δυνατότητες μου.

Στείλτε μου τα ετήσια κόστη των παραβόλων των ευρεσιτεχνιών σας, έναν τραπεζικό σας λογαριασμό στην Πειραιώς, και θα σας μεταφέρω χρήματα.

Προτείνω επίσης, να αναρτήσετε όλα αυτά τα στοιχεία στο εδώ προσωπικό σας ιστολόγιο, ώστε ο κάθε παθιασμένος ενδιαφερόμενος που θέλει να συνεισφέρει, να μπορεί να σας στέλνει χρήματα/δωρεές.

Καλή συνέχεια, καλές επιτυχίες, ταχεία μαζική παραγωγή στην αγορά, σας εύχομαι.

• 1 year later...

Προς κ. Μαρία Καραντή 

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια και το ενδιαφέρον σας για τις καινοτομίες μας.

Όσον αφορά στην πρότασή σας για χρηματοδότηση από πλευράς σας, σάς ενημερώνουμε ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε δεχθεί χρηματοδότηση από οποιονδήποτε φορέα ή άτομο για λόγους ευνόητους.

Από την ερευνητική ομάδα ΠΖ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...