Jump to content

vaios82

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

vaios82 last won the day on April 18 2017

vaios82 had the most liked content!

Reputation

2 Neutral

About vaios82

 • Rank
  Member
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Αγαπητή ερευνητική ομάδα.Αυτο που συμβαίνει,εάν και σπάνια είναι η έμπρακτη επιθυμία και η συνεχής προσπάθεια για τη διάθεση της καινοτομίας στους Έλληνες και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.Θα μπορούσατε πολύ εύκολα να την είχατε πουλήσει στο εξωτερικό και να τα είχατε οικονομήσει όπως συνήθως συμβαίνει στη χωρα αυτή.Αντιθετως όμως διακρίνουμε μια καθαρή πατριωτική στάση.Αυτη η στάση όμως βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την καθεστηκυια τάξη πραγμάτων σε αυτό το χώρο σε παγκόσμιο επίπεδο.Ευγε σε όλους σας.
 2. Αφού πρώτα καλησπερίσω την ομάδα και προσωπικά τον κύριο Πέτρο Ζωγράφο θα ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλετε για την επίτευξη του μεγάλου σας στόχου. Διαβάζοντας σε κάποια σελίδα του facebοοk είπατε ότι στην βαρυτική γεννήτρια χρησιμοποιήσατε μια πολυφασική γεννήτρια.Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί είναι καλύτερη από μια μονοφασική, και εάν γίνεται να μου στείλετε τα σχέδια σε λίγες μέρες μπορώ να το κατασκευάσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 3. Σας ευχαριστώ για την απάντηση την οποία διάβασα με προσοχή.Να είστε βέβαιοι ότι πράξατε το σωστό.Σας εύχομαι καλή συνέχεια με καλά αποτελέσματα στις έρευνές σας.
 4. Χαιρετώ την ομάδα Π.Ζ.Παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλετε όλοι.Αυτό μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς από το πρόσφατο πρόβλημα της υγείας του Πέτρου Ζωγράφου που τον είχε ταλαιπωρήσει για αρκετό καιρό και που απ'ο,τι φαίνεται είναι αποτέλεσμα της υπεράνθρωπης προσπάθειας από μέρους του γιατί μέσα σε τόσο πολύ μικρό χρονικό διάστημα των δεκαοχτώ μηνών καταφέρατε κάτι που δεν έχουν καταφέρει μεγάλα ερευνητικά κέντρα ανά τον κόσμο.Με πακτολούς χρημάτων και επιδοτήσεων και επανδρωμένα με δεκάδες επιστήμονες.Οι ειδικοί γνωρίζουν πολύ καλά τι δυσκολίες έχει μία μεγάλη έρευνα η οποία δεν είναι αστεία υπόθεση.Σε προηγούμενη ανάρτησή μου σας είχα επισημάνει τους κινδύνους και τις παγίδες που κρύβονται πίσω από τις συνεχείς κατοχυρώσεις ανά χώρα.Γιατί όπως σας είχα επισημάνει τα εκάστοτε γραφεία ευρεσιτεχνιών ανά χώρα ελέγχονται από τις γνωστές πολυεθνικές εταιρίες με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να διαρρεύσουν τα σχέδια που έχουν κατατεθεί για μία τόσο μεγάλη εφεύρεση που έχει σχέση με την ενέργεια και που μπορούν να απειλήσουν τον παγκόσμιο ενεργειακό ιστό.Άλλο είναι να κατοχυρώνεις παγκοσμίως ένα απλό εξάρτημα μίας συσκευής και άλλο είναι να προσπαθείς να κατοχυρώσεις σε πενήντα γραφεία ευρεσιτεχνιών ανά τον κόσμο κάτι τόσο πολύ μεγάλο που θα απειλήσει σοβαρά τους πολυεθνικούς κολοσσούς που διακινούν να συμβατικά καύσιμα.Ελπίζω αυτό να το κατανοήσατε και να πράξατε αναλόγως.Έχω απερίγραπτη χαρά για τη μεγάλη αυτή εφεύρεση αλλά και για την ηθική και για την καθαρότητά σας διότι αυτό τον ενάμιση χρόνο δεν ακούστηκε η παραμικρή αττασταλεία για το πρόσωπό σας.Προχωρήστε αυτό τον δρόμο της διαφάνειας και της καθαρότητας και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος θα βγείτε νικητές.
 5. Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο μπράβο.Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό κ οφείλω να ομολογήσω πως εκτός φυσικά απο τα ρηξικέλευθα αποτελέσματα της πολυετούς προσπάθειας της ομάδα σας,με συνεπήρε το πνεύμα και η προσέγγιση σας στο όλο ζήτημα.Κατά τη γνώμη μου έχει ελάχιστη σημασία αν η προσέγγιση και το σκεπτικό του κ Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά η όχι.Αυτό που συμβαίνει όμως για πρώτη φορά είναι η έμπρακτη επιθυμία του εφευρέτη για την διάθεσή της για τις ανάγκες του κόσμου αφού πρώτα ολοκληρωθεί.Αυτή η στάση βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων σε αυτό το χώρο σε παγκόσμιο επίπεδο.Εύγε.
 6. Προδότες Διαχρονικοί Σε όλη την ελληνική ιστορία δεν θα βρούμε μόνον στιγμές ηρωϊσμού, αυτοθυσίας και αυταπάρνησης. Δίπλα σε αυτές τις έννοιες που κατάφεραν να διασώσουν την καρδιά της ελληνικής συνείδησης, θα βρούμε σχεδόν πάντα και μια προδοτική στάση. Δεν υπάρχει μεγάλη ιστορική στιγμή χωρίς προδότες. Για να θυμηθούμε κάποιες από αυτές τις στιγμές, όπου προδότες και απόντες από τις μάχες του έθνους είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι : Θερμοπύλες και Λεωνίδας έχουν τον Εφιάλτη τους, η περίοδος μετά την μάχη των Πλαταιών έχει τον Παυσανία της, η Αθήνα στην διαμάχη με την Σπάρτη έχει τον Αλκιβιάδη της, ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε την Περσία με όλους τους Έλληνες «πλην Λακεδαιμονίων», η Κωνσταντινούπολη έπεσε το 1453 και από αυτούς που άνοιξαν την Κερκόπορτα, το απροσκύνητο Σούλι κατακτήθηκε από την μοχθηρία και φιλαργυρία του Πήλιου Γούση, η Επανάσταση του 1821 είχε τον Νενέκο και τον Παπουλάκη, ο Καποδίστριας δολοφονήθηκε από τους Μαυρομιχαλαίους και για να μην μακρυλογούμε στην γερμανική κατοχή είχαμε τους δωσίλογους, που δεν ήσαν και λίγοι στον αριθμό και πολλοί απ’ αυτούς προβλήθηκαν σαν εξέχοντα μέλη της δημοκρατίας αργότερα. Είναι η μοίρα του τόπου μας να γεννά μεγάλα, τεράστια πνεύματα, αλλά και προδότες και εκφραστές ξένων συμφερόντων. Είναι η μοίρα της Ελλάδας να αντιπαρατάσσει στο μεγαλειώδες το ποταπό, στην προσφορά την υστεροβουλία, στην αλήθεια την πλάνη και στην πρόοδο την συντήρηση. Ό,τι συμφέρει όσους έχουν βολευτεί, πρέπει κατά την άποψή τους να διατηρηθεί και ας χαθεί ο υπόλοιπος κόσμος. Στο πλαίσιο αυτό και στην μοίρα της πατρίδας να ταλανίζεται από προδότες διαχρονικούς και συμφεροντολόγους, που ως επί το πλείστον δείχνουν την γλοιώδη συμπεριφορά τους για τα χρήματα (για το νιτερέσο τους, ντε!), πρέπει να ερμηνεύσουμε και τις αντιδράσεις στην μεγαλειώδη καινοτομία του Πέτρου Ζωγράφου και της Ομάδας του που προέρχονται από την χώρα μας. Κομματικοί εγκάθετοι, πληρωμένοι κονδυλοφόροι και τρολς, εκμεταλλευτές των εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων, μίσθαρνα όργανα αλλοτρίων συμφερόντων ή/και απλώς φθονεύοντες που δεν μπόρεσαν να διακριθούν οι ίδιοι, έχουν εξαπολύσει το δηλητήριό τους για τις καινοτομίες του Πέτρου Ζωγράφου, σαν να μην θέλουν να ωφεληθεί η ανθρωπότητα και οι συμπολίτες μας από αυτές. Και μάλλον δεν θέλουν ! Γιατί είναι η φτιασιά τους τέτοια σαν του Εφιάλτη και του Πήλιου Γούση…
 7. Καλησπερα στην ερευνητική ομάδα και στον Πέτρο Ζωγράφο.Κατ´αρχην οφείλω να ομολογήσω οτι ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα βλέποντας κάποια λαμόγια να φτάνουν τόσο χαμηλά οςο το επίπεδο της λάσπης για λίγη δημοσιότητα αλλα όμως να ξέρουν οτι πάντα θα ειναι στην αφανια σα σκιές που αμαυρώνουν την ιστορία αυτού του τόπου.Κυριε Πέτρο Ζωγραφε ειμαι σαράντα χρονια εκπαιδευτικός στο χώρο των μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.Κατ´αρχην σας δίνω συγχαρητήρια για αυτή την ήπια στάση σας και την καλοσύνη που ακτινοβολειτε.Σας λεω υπεύθυνα οτι αυτα που κάνουν αυτοί οι ανόητοι ειναι ολα υπερ σας γιατι δε γνωρίζουν οι αγράμματοι οτι όσοι εκδιώχθηκαν στο τελος γίνανε ήρωες.Τωρα γράφεται η ιστορία και τώρα στο δια ταύτα.Ολοι οι πραγματικοί επιστήμονες γνωρίζουν οτι οι μετατροπείς συνεχούς ρεύματος σε εναλλασσόμενο για να λειτουργήσουν χρειάζονται μια μπαταρια.Διαβαζοντας το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της πρώτης σας εφεύρεσης ήταν το 1983 και μιλάει ξεκάθαρα για έναν μετατροπέα συνεχούς ρεύματος σε εναλλασσόμενο δηλαδή για ενα inverter .Ερχονται λοιπόν αυτα τα κακόβουλα πλάσματα τα οποία και φαίνονται μαζι με άλλους δυο τρεις που βρίσκονται απο πίσω τους και που δε φαίνονται νομίζοντας οτι θα εξαπατηςουν ολους εμάς τρομάρα τους.Ο ένας εξαυτων λεει οτι ειναι και ιερέας σαν δε ντρέπεται και λεει οτι ο inverter είχε και μια μπαταρια κοροϊδεύοντας ετσι τον κόσμο και εξαπατώντας τον συγκρίνοντας το τότε inverter με τη μεγαλειώδη σημερινή καινοτομία η οποία δε λειτουργεί με μπαταρια αλλα με υδρογόνο.Κυριε Πετρο Ζωγραφε γνωρίζοντας τη μεγάλη ακροαματικότητα της ζούγκλας απο σήμερα κιόλας θα ξεκινηςω μια μεγάλη εκστρατεία μιλώντας στον κόσμο για αυτή τη μεγάλη εφεύρεση.Και τώρα κατι που θελω να πω και ειναι στη διάθεση της ζούγκλας:Κάποιος απο αυτούς είχε το θράσος να μου στειλει emails και να σας κατηγορήσει.Το τηλέφωνο μου ειναι στη διάθεση της ζούγκλας για να στείλω αυτα τα στοιχεία τα οποία ειναι άκρως συκοφαντικά.Κυριε Πέτρο Ζωγραφε μην υπολογίζετε αυτούς τους ανόητους οι οποίοι ειναι καταδικασμένοι στην αφανια.Ειμαστε όλοι κοντά σας για να τελειώσετε το έργο σας.Δινω συγχαρητήρια στο κανάλι της ζούγκλας και ειδικά στο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο γνωρίζοντας οτι παρακολουθεί αυτα που συμβαίνουν και στο τελος σιγουρα θα μιλήσει και τότε να είστε βέβαιος οτι ο ένας θα καρφώνει τον άλλο.Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Βαιος
 8. Καλησπέρα κύριε Πέτρο Ζωγράφο.Συγχαρητήρια για το έργο που επιτελείτε.Συγχαρητήρια επίσης και στο zougla.gr που πραγματικά πιστεύω ότι προσφέρει έργο.Κύριε Ζωγράφε θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά για τη μεγάλη εφεύρεση.Πότε μπορεί να συμβεί συντονισμός στα πηνία και στους πυκνωτές που βρίσκονται μέσα στο cavity?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων εσάς και την ομάδα σας καθώς και το φιλόξενο κανάλι.
×
×
 • Create New...