Jump to content

Recommended Posts

15 hours ago, johntupay said:

Χρειάζεστε χρηματοδότηση για να προχωρήσει το συντομότερο η εφεύρεση;Αποτελεί συνειδητή επιλογή μας να μην δεχθούμε την παραμικρή χρηματοδότηση από οποιονδήποτε και να εργαζόμαστε νυχθημερόν χωρίς να πάρουμε ούτε ένα ευρώ από οποιονδήποτε φορέα, παρά την πληθώρα των προτάσεων που δεχόμαστε κάθε εβδομάδα.Γιατί αυτός που χρηματοδοτεί, ασκεί και την αντίστοιχη πίεση για επίτευξη των αποτελεσμάτων που θεωρεί ότι τον συμφέρουν και όχι αυτών που προάγουν την έρευνα και τους κύριους σκοπούς της.
Παραμένουμε λοιπόν ελεύθεροι και ανεξάρτητοι από κάθε έξωθεν επιρροή, αφού δεν έχουμε δεσμεύσεις αλλά ούτε και συνεταίρους, που να μπορούν να μας ελέγχουν και να μας επιβάλλουν την θέλησή τους ή να μας πιέζουν για πλήρη και λεπτομερειακή ενημέρωση και επιθυμητά αποτελέσματα σχετικά με την ερευνητική δραστηριότητά μας.

Αυτή η στρατηγική επιλογή μας δεν σημαίνει ότι εφησυχάσαμε ή ότι δεν προωθούμε με τον ίδιο ζήλο τους σκοπούς που έχουμε ανακοινώσει μέχρι σήμερα. Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας παρουσιάζοντας αυτά που υποσχεθήκαμε και δείχνοντας urbi et orbi (σε όλο τον κόσμο) αυτό που κανείς μέχρι σήμερα δεν κατάφερε στον ενεργειακό τομέα.

Δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε, ότι κύριος σκοπός μας -πέραν της επιστημονικής και ευρύτερης αποδοχής των καινοτομιών μας- είναι η παροχή άφθονης και φθηνής ενέργειας σε όλους τους συμπατριώτες μας και η ανάδειξη της πατρίδας μας σε ηγέτιδα δύναμη τουλάχιστον στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, μέσω της έρευνας και της υιοθέτησης επιστημονικών και ερευνητικών καινοτομιών και ανακαλύψεων.
Όσα σας αναλύσαμε και υποσχεθήκαμε στα προηγούμενα μηνύματά μας ισχύουν στο ακέραιο, γιατί εμείς έχουμε μάθει να κρατάμε τον λόγο μας.
Να είστε βέβαιοι, ότι η φλόγα της Ελλάδας θα φωτίσει και πάλι την οικουμένη και το φως της θα διαλύσει τα ενεργειακά δεσμά των πολιτών του κόσμου.

Η Ερευνητική Ομάδα του Πέτρου Ζωγράφου

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αξιότιμε Κύριε Πέτρο, καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε εσάς και όλη την ομάδα σας.

Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι στο ερώτημα εάν χρειάζεστε χρηματοδότηση, απαντήσατε ότι δεν θέλετε δεσμεσείς. 

Πιστεύω θα το έχετε ήδη εξετάσει, αλλά παρόλα αυτά θα ρωτήσω, γιατί δεν δοκιμάζετε μια πλατφόρμα χρηματοδότησης τύπου indigogo;

Δεν δεσμεύεστε σε κανέναν. Περιγράφετε τις φιλοδοξίες σας και τους όρους με τους οποίους θα κινηθείτε, δείχνεται με μία όμορφη παρουσίαση, όσα θέλετε να δείξετε και πείθουν για τα σχέδιά σας και οσοι πιστοί προσέλθετε. 

Εάν πάλι δεν είναι η χρηματοδότηση, μια από τις προκλήσεις που έχετε, τότε μπορώ να καταλαβάβω.

Ευχαριστούμε για το έργο σας,

Χρήστος 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αγαπητέ κ. ChrisC σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον αλλά έχουμε ήδη εξετάσει την πρόταση του crowd funding και πιστεύουμε ότι επί του παρόντος δεν είναι προς εφαρμογή μέλημά μας είναι να διασφαλίσουμε την πρωτοπορία της καινοτομίας μας για την πατρίδα μας και να δώσουμε πρώτα στους συμπατριώτες μας και μετά στους πολίτες όλου του κόσμου την ευκαιρία για απεριόριστη πρόσβαση στην ενέργεια και απορρύπανση του πλανήτη μας. Για την Ερευνητική Ομάδα Πέτρος Ζωγράφος                                                                                                               

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καταρχήν οφείλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον ερευνητή Πέτρο Ζωγράφο αλλά και στην ερευνητική σας ομάδα! Που  σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα αυτο των 22 μηνών έχετε καταφέρει τόσα πολλά! Η ειδικότητά μου είναι μηχανολόγος ηλεκτρολόγος του ΕΜΠ και έτσι έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω πόσο δύσκολη και χρονοβόρα είναι  αυτού του είδους οι έρευνες. Μεγάλα συγκροτήματα και επιστημονικοί φορείς ανά  τον κόσμο ασχολούνται με παρόμοιες έρευνες γύρω απο την ενέργεια με πακτωλούς χρημάτων και με μεγάλο αριθμό επιστημόνων χωρίς να έχουν καταφέρει μέχρι σήμερα σοβαρά πράγματα. Κύρε Πέτρο Ζωγράφο προχωρήστε το δύσκολο και ελπιδοφόρο έργο που ξεκινήσατε όπως εσείς γνωρίζετε! Εμείς θα είμαστε δίπλα σας και για ένα να είστε σίγουρος, οτι στο τέλος θα δικαιωθείτε!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Εννοούσα δωρεά, όχι χρηματοδότηση με όρους. Λάθος λέξη. Αλλά καταλαβαίνω από την απάντηση της ερευνητικής ομάδας ότι όλα πάνε καλά και σύντομα θα προσφέρετε την εφεύρεση στο κόσμο που τόσο πολύ την χρειάζεται. Ευχαριστώ πολύ.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον όλα θα πάνε καλά. Για την Ερευνητική Ομάδα Πέτρος Ζωγράφος 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×