Jump to content

vaios82

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

vaios82 last won the day on April 18 2017

vaios82 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About vaios82

 • Rank
  Newbie
 1. Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο μπράβο.Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό κ οφείλω να ομολογήσω πως εκτός φυσικά απο τα ρηξικέλευθα αποτελέσματα της πολυετούς προσπάθειας της ομάδα σας,με συνεπήρε το πνεύμα και η προσέγγιση σας στο όλο ζήτημα.Κατά τη γνώμη μου έχει ελάχιστη σημασία αν η προσέγγιση και το σκεπτικό του κ Ζωγράφου πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα χρονικά η όχι.Αυτό που συμβαίνει όμως για πρώτη φορά είναι η έμπρακτη επιθυμία του εφευρέτη για την διάθεσή της για τις ανάγκες του κόσμου αφού πρώτα ολοκληρωθεί.Αυτή η στάση βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με την καθεστηκυία τάξη πραγμάτων σε αυτό το χώρο σε παγκόσμιο επίπεδο.Εύγε.
 2. Προδότες Διαχρονικοί Σε όλη την ελληνική ιστορία δεν θα βρούμε μόνον στιγμές ηρωϊσμού, αυτοθυσίας και αυταπάρνησης. Δίπλα σε αυτές τις έννοιες που κατάφεραν να διασώσουν την καρδιά της ελληνικής συνείδησης, θα βρούμε σχεδόν πάντα και μια προδοτική στάση. Δεν υπάρχει μεγάλη ιστορική στιγμή χωρίς προδότες. Για να θυμηθούμε κάποιες από αυτές τις στιγμές, όπου προδότες και απόντες από τις μάχες του έθνους είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι : Θερμοπύλες και Λεωνίδας έχουν τον Εφιάλτη τους, η περίοδος μετά την μάχη των Πλαταιών έχει τον Παυσανία της, η Αθήνα στην διαμάχη με την Σπάρτη έχει τον Αλκιβιάδη της, ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε την Περσία με όλους τους Έλληνες «πλην Λακεδαιμονίων», η Κωνσταντινούπολη έπεσε το 1453 και από αυτούς που άνοιξαν την Κερκόπορτα, το απροσκύνητο Σούλι κατακτήθηκε από την μοχθηρία και φιλαργυρία του Πήλιου Γούση, η Επανάσταση του 1821 είχε τον Νενέκο και τον Παπουλάκο, ο Καποδίστριας δολοφονήθηκε από τους Μαυρομιχαλαίους και για να μην μακρυλογούμε στην γερμανική κατοχή είχαμε τους δωσίλογους, που δεν ήσαν και λίγοι στον αριθμό και πολλοί απ’ αυτούς προβλήθηκαν σαν εξέχοντα μέλη της δημοκρατίας αργότερα. Είναι η μοίρα του τόπου μας να γεννά μεγάλα, τεράστια πνεύματα, αλλά και προδότες και εκφραστές ξένων συμφερόντων. Είναι η μοίρα της Ελλάδας να αντιπαρατάσσει στο μεγαλειώδες το ποταπό, στην προσφορά την υστεροβουλία, στην αλήθεια την πλάνη και στην πρόοδο την συντήρηση. Ό,τι συμφέρει όσους έχουν βολευτεί, πρέπει κατά την άποψή τους να διατηρηθεί και ας χαθεί ο υπόλοιπος κόσμος. Στο πλαίσιο αυτό και στην μοίρα της πατρίδας να ταλανίζεται από προδότες διαχρονικούς και συμφεροντολόγους, που ως επί το πλείστον δείχνουν την γλοιώδη συμπεριφορά τους για τα χρήματα (για το νιτερέσο τους, ντε!), πρέπει να ερμηνεύσουμε και τις αντιδράσεις στην μεγαλειώδη καινοτομία του Πέτρου Ζωγράφου και της Ομάδας του που προέρχονται από την χώρα μας. Κομματικοί εγκάθετοι, πληρωμένοι κονδυλοφόροι και τρολς, εκμεταλλευτές των εθνικών και ευρωπαϊκών κονδυλίων, μίσθαρνα όργανα αλλοτρίων συμφερόντων ή/και απλώς φθονεύοντες που δεν μπόρεσαν να διακριθούν οι ίδιοι, έχουν εξαπολύσει το δηλητήριό τους για τις καινοτομίες του Πέτρου Ζωγράφου, σαν να μην θέλουν να ωφεληθεί η ανθρωπότητα και οι συμπολίτες μας από αυτές. Και μάλλον δεν θέλουν ! Γιατί είναι η φτιασιά τους τέτοια σαν του Εφιάλτη και του Πήλιου Γούση…
 3. Καλησπερα στην ερευνητική ομάδα και στον Πέτρο Ζωγράφο.Κατ´αρχην οφείλω να ομολογήσω οτι ντρέπομαι που ζω σε αυτή τη χώρα βλέποντας κάποια λαμόγια να φτάνουν τόσο χαμηλά οςο το επίπεδο της λάσπης για λίγη δημοσιότητα αλλα όμως να ξέρουν οτι πάντα θα ειναι στην αφανια σα σκιές που αμαυρώνουν την ιστορία αυτού του τόπου.Κυριε Πέτρο Ζωγραφε ειμαι σαράντα χρονια εκπαιδευτικός στο χώρο των μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων.Κατ´αρχην σας δίνω συγχαρητήρια για αυτή την ήπια στάση σας και την καλοσύνη που ακτινοβολειτε.Σας λεω υπεύθυνα οτι αυτα που κάνουν αυτοί οι ανόητοι ειναι ολα υπερ σας γιατι δε γνωρίζουν οι αγράμματοι οτι όσοι εκδιώχθηκαν στο τελος γίνανε ήρωες.Τωρα γράφεται η ιστορία και τώρα στο δια ταύτα.Ολοι οι πραγματικοί επιστήμονες γνωρίζουν οτι οι μετατροπείς συνεχούς ρεύματος σε εναλλασσόμενο για να λειτουργήσουν χρειάζονται μια μπαταρια.Διαβαζοντας το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της πρώτης σας εφεύρεσης ήταν το 1983 και μιλάει ξεκάθαρα για έναν μετατροπέα συνεχούς ρεύματος σε εναλλασσόμενο δηλαδή για ενα inverter .Ερχονται λοιπόν αυτα τα κακόβουλα πλάσματα τα οποία και φαίνονται μαζι με άλλους δυο τρεις που βρίσκονται απο πίσω τους και που δε φαίνονται νομίζοντας οτι θα εξαπατηςουν ολους εμάς τρομάρα τους.Ο ένας εξαυτων λεει οτι ειναι και ιερέας σαν δε ντρέπεται και λεει οτι ο inverter είχε και μια μπαταρια κοροϊδεύοντας ετσι τον κόσμο και εξαπατώντας τον συγκρίνοντας το τότε inverter με τη μεγαλειώδη σημερινή καινοτομία η οποία δε λειτουργεί με μπαταρια αλλα με υδρογόνο.Κυριε Πετρο Ζωγραφε γνωρίζοντας τη μεγάλη ακροαματικότητα της ζούγκλας απο σήμερα κιόλας θα ξεκινηςω μια μεγάλη εκστρατεία μιλώντας στον κόσμο για αυτή τη μεγάλη εφεύρεση.Και τώρα κατι που θελω να πω και ειναι στη διάθεση της ζούγκλας:Κάποιος απο αυτούς είχε το θράσος να μου στειλει emails και να σας κατηγορήσει.Το τηλέφωνο μου ειναι στη διάθεση της ζούγκλας για να στείλω αυτα τα στοιχεία τα οποία ειναι άκρως συκοφαντικά.Κυριε Πέτρο Ζωγραφε μην υπολογίζετε αυτούς τους ανόητους οι οποίοι ειναι καταδικασμένοι στην αφανια.Ειμαστε όλοι κοντά σας για να τελειώσετε το έργο σας.Δινω συγχαρητήρια στο κανάλι της ζούγκλας και ειδικά στο δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο γνωρίζοντας οτι παρακολουθεί αυτα που συμβαίνουν και στο τελος σιγουρα θα μιλήσει και τότε να είστε βέβαιος οτι ο ένας θα καρφώνει τον άλλο.Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Βαιος
 4. Καλησπέρα στον κύριο Πέτρο Ζωγράφο και στην ομάδα.Θα ηθελα να ρωτήσω εάν στα είδη διαμορφώσεως που χρησιμοποιείται υπάρχει σχέση με κυκλική συχνότητα.Εαν θέλετε μου απαντάτε, ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγχαρητήρια στην τηλεόραση της zougla.gr που μας φιλοξενεί.
 5. Καλησπέρα κύριε Πέτρο Ζωγράφο.Συγχαρητήρια για το έργο που επιτελείτε.Συγχαρητήρια επίσης και στο zougla.gr που πραγματικά πιστεύω ότι προσφέρει έργο.Κύριε Ζωγράφε θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά για τη μεγάλη εφεύρεση.Πότε μπορεί να συμβεί συντονισμός στα πηνία και στους πυκνωτές που βρίσκονται μέσα στο cavity?Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων εσάς και την ομάδα σας καθώς και το φιλόξενο κανάλι.
×